E-könyv

Fapados exodus

E-könyv

Fapados Exodus (e-book)
Ágoston László

Kedvezményes ár: 2 950 Ft helyett 2 250 Ft

A nyomtatott könyv értékelése: 4.82 az 5-ből
(154 értékelés alapján)

Elérhetőség: raktáron

agoston-laszlo

Nem vagy egyedül.

Két éve kellett elhagynom Magyarországot a világnézetem miatt. Millió külföldre menekült magyar sorához csatlakoztam, akiket száműzött a saját hazája.

Ez az én történetem. Ez mindannyiunk története. Lehet, hogy a te történeted is.

agoston-laszlo

Nem vagy egyedül.

Két éve kellett elhagynom Magyarországot a világnézetem miatt. Millió külföldre menekült magyar sorához csatlakoztam, akiket száműzött a saját hazája.

Ez az én történetem. Ez mindannyiunk története. Lehet, hogy a te történeted is.

Mennyire volt elégedett, aki megvásárolta a könyvet?

(167 válasz alapján)

Értékelések

ertekelesek

Másnak is ajánlaná:

0%

Kölcsönadta másnak is

0%

Chelemen Paula rajzaival

Fapados-exodus4
Fapados-exodus2
Fapados-exodus3
Fapados-exodus1

Az életünket a nulláról újra elkezdeni az alázat iskolája. "Megtanulnak a szálderekú tölgyek is földig hajolni" - hangzik el a könyvben. A nyelvtudás, az ismeretségek hiánya miatt újra botorkáló, tanácstalan tinédzserré válik a középkorú, de még az idős is. Ez az, ami otthonról sohasem látszik...

Szeretném, ha ez a könyv segítene egy nagy, közös traumánk feldolgozásában.

Abban, hogy minket az újkori magyar történelem elválasztott szülőtől, baráttól, akár szerelemtől... mindentől, amit eddig szerettünk, és lepottyantott egy új világ közepén.

Akik pedig otthon maradtak fiat, lányt, unokát vesztettek a kivándorláson, és idős emberek tanulnak újra nyelveket, ügyetlenkedve kezdenek Skypeolni, hogy legalább percekre láthassák azokat az arcokat, akiktől idős korukra a békét remélték egykoron.

Ez a mi nagy, közös traumánk. Hogy sokunknak akarata ellenére is, kimondható és kimondhatatlan okokból mennie kellett, és egy idő után már alig értjük egymást. Barátságok, szerelmek, családok robbantak szét - mégsem tudunk igazán beszélni róla.

Ezen szeretne változtatni ez a könyv: betekintést enged a külföldön "diplomával mosogatók" lelkébe és gyengéden megmutatja az otthon maradottaknak, ha "ott sincs kolbászból a kerítés", miért harcoljuk meg mégis napról napra a harcainkat.

Ez a könyv nem csak rólam szól. Az én történetemen keresztül szól millió magyarról, akiknek most segíteni szeretnék, hogy mesélni tudjanak magukról. És szól milllió szülőnek, akik nem élhették át testközelből a külföldi megérkezést a gyermekeikkel.

Legtöbben azt írják, sokat sírtak és sokat nevettek az olvasása során. Pontosan ez volt a cél. Hogy érzelmeket szabadítson fel. Hogy tudj végre szeretni, gyűlölni, megsiratni, kinevetni... Hogy lehulljon a lepel erről a taburól.

Nem vagy egyedül. Akár te mentél el otthonról, akár téged hagytak ott.

Olvasói vélemények

K. V. Zs.

"Kisfiaimmal vagyok itthon gyeden, mellettünk nehéz bármit is csinálni, de a te könyvedre még az alvásidőmet is beàldoztam."

Rózsa

"Valós történetek amit sajnos sokan megtapasztaltak. Többször leraktam olvasás közben, mert a sírástól nem tudtam olvasni!"

Tauz Zoli

"Egy percben? Egy percig nem tudtam letenni… Így jártam, köszönöm! ❤️"

Hornyák Klára

"Rövid, frappáns, “jól fogyasztható” történetek, még az is kedvet kap az olvasáshoz, aki ritkábban olvas. Kimondottan élveztem minden percét az olvasásnak!"

N. N.

"A saját hazától való elszakadással kapcsolatos érzések megfogalmazása nagyon megható. Pontosan ugyanezek az érzések kavarogtak bennem is, azzal a különbséggel, hogy én sohasem tudtam volna így megfogalmazni"

zhavasi

"(...)segített abban, hogy jobban átéljem, milyen lehet sem nem helyinek, sem nem idegennek lenni … ami a külföldön élő lányunk miatt nagyon fontos nekem."

Csilla

"Azt írod le, amit én is gondolok, de nem tudom így megfogalmazni."

Dallos Judit

"Szívbe markoló, őszinte, néhol humoros, olyan “könnyes-nevetős” írás. (...)"

Cseh Mária

"Nagyon élveztem es igaznak tartom mivel hasonló tapasztalataim voltak több, mint 60 év alatt! A humor is földobott a optimizmussal együtt és a multikulturális toleranciával!"

Németh Erzsi

"(...)Egy cipőben járok édesanyàddal, a gyerekeim pedig veled. Csak Németországban és Amerikàban. Várom a további könyveket! Vigyázzatok magatokra és egymásra! ❤️"

Katalin

"Nagyon emberi volt. Akár rólam is szólhatott volna!"

wizard

"Édeskeserű. Nevettem, sírtam. Érzelemtenger hullámzott át rajtam a könyv olvasása során."

zümi

"Nagyon jó hangulatú írások, remek látásmód és stílus! Élmény volt olvasni! Köszi Z"

Sz.

"Nagyon tetszett, könnyed olvasmány, gyorsan megvolt. Volt sírás és nevetés is. A sírás az ismeretlen katonáról szóló résznél."

Szarvak Gábor

"Nagyon hamar be ránt a könyv. Egy hét alatt (ami nagy szó) kiolvastam. Nagyon tetszett mennyire őszinte, emberközeli az egész. Bízom benne, hogy olvashatok még tőled hasonló jó könyveket. Nem bántam meg, hogy beszereztem! Minden jót nektek!"

Sára

"A könyved nagyon meghatóan adja vissza, hogy milyen ellentétes erők feszülnek egymásnak, amikor dönt valaki a menésről vagy a maradásról, és hogy mindennek ára van. A történeteid hol kedvesek, hol meghatóak, hol provokatívak, hol elgondolkodtatóak. Tényleg nagyon tetszett a könyv, másoknak is ajánlottam és most is éppen kölcsönben van:)"

zümi

"Elsőre “egy szuszra ” elolvastam. De azóta többször is “innen, onnan” , belelapozva újra olvasom. Mindig elöl van. (...) Nagyon nagyon szeretem a könyvet !!!"

Béné

"Nagyon olvasmányos, informatív és hasznos tanácsok olvashatók az Angliába költözők számára. Én egy éjszaka kiolvastam, regénynek sem rossz."

N. N.

"Nagyon bele tudtuk elni magunkat a felesegemmel, mi is 10 eve Svajcban elünk… ;)) "

Juli

"Volt amikor nevetve és volt, hogy sírva olvastam a könyvedet. A számomra is ismerős történeteket, ahol a humor és irónia mögött sok nagy és gondolom nehezen meghozott döntés és fájdalom állt. Nem tudtam letenni. A stílusod és a történet magával ragadott."

Dóri

"Szerintem mindenki át tudja érezni aki élt/dolgozott külföldön . Tökéletes iromány!"

Gina

"Hiánypótló mű, hiszen a minusz 1. lépéstől nyomon követhető, a buktatókkal együtt, amit (büszkén) vállalsz, nem csak a lila köd. Sokat segített megérteni a kivándorlás lélektanát, így a barátaim olykor ki nem mondott motivációit."

Emőke

"Köszönöm, köszönöm, köszönöm! tetszett a könyv, felidézte bennem, amit én éreztem azokon a napokon…sírtam, dühöngtem, nevettem.. ha van erőd/kedved, írd a következőt! Várom!!! "

Stokum Éva

"Ez egy szeretem könyv, az olvasása kezdetétől éreztem. (filmeknél szoktam ritkán érezni ilyet). Ez olyasmit jelenthet, hogy olyan könyv, ami erősen megérint. Megérinti a szívet."

Kész Zoltán

"Sírva röhögős, röhögve sírós. Minden szava ütött. Tökéletes kórkép."

Tóth Kriszta

"…a könyveddel találkozni olyan volt, mint mikor azt érzed, h vm véletlenül megtalál Téged…, mert pont jókor és pont azt meséli el, amire szükséged van. Szellemi és lelki rendrakásban segített. Igaz, talán nem “haladtam” annyit az olvasása óta az életemben, mint szerettem volna, de biztos, hogy több lettem általa. Ezt (is) köszönöm!"

Sipos Tibor

".. egy érzelmi hullámvasút!… nem tudtam letenni.. éjjel 1-kor még kávét főztem, hogy fenn bírjak maradni befejezni. Fantasztikusan jó volt olvasni.. 🙂"

Zs. Bálint

"Tetszett az, hogy nem egy költözzünk külföldre reklám, hanem őszintén bemutatja a folyamat állomásait, a vívódást, a problémákat is. Emellett a mai magyarországi helyzetről is egy kijózanító képet ad. Érdemes volt elolvasni, még ha nem is értek egyet a szemléletmódjával minden szempontból."

Icemom

"Öcsémnél belenéztem mielőtt visszajöttem Angliába. Hamarosan megrendeltem. Nyilván nekem részben mások a tapasztalataim, de nagyon érdekes volt."

Ágoston László: Fapados exodus (e-könyv)

(1 vásárlói értékelés)

Egy árért háromféle formátumban is letöltheted a könyvet: a hagyományos e-book olvasók mellett (.epub), Kindle-n ( .mobi) és számítógépen (.pdf) is el tudod majd olvasni.

A fizetést követően automatikus e-mailben küldjük el a linket a letöltéshez és a letöltési oldalhoz tartozó jelszót.

A könyv három áron érhető el:

kedvezményes áron 2250 forintért,
rászorulók számára 80% kedvezménnyel 590 forintért,
illetve fizethetsz érte 3950 forintot is, ha támogatni szeretnéd a munkámat.

Kiürítés
Ártípus

80%-os kedvezmény rászorulóknak, Kedvezményes ár, Támogatói ár

Ágoston László: Fapados exodus (e-könyv) termékről 1 értékelés

5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
  1. Kiss Eszter

    Imádtam Laci könyvét! Keménykötésben vettem meg eredetileg, most e-bookban is megveszem.
    Ajánlom!+++++

    1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az Ön kosara
Scroll to Top